FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Waar staat SSRS eigenlijk voor?

SSRS staat voor “Self Supporting Rivier Systeem”, meer over dit concept kun je lezen op ‘over ssrs’.

Kan ik bij SSRS een opdracht krijgen?

SSRS is gebaseerd op samen werken aan oplossingen. Wij denken dat een goede oplossing iets oplevert voor alle deelnemende partijen. In principe gaan we uit van win-win situaties, wat betekent dat er geen opdrachten uitgegeven worden. Het levert alle partners tenslotte wat op! Hier zijn uitzonderingen op mogelijk, denk bijvoorbeeld aan ondersteuning om een idee verder te brengen.

Kan ik bij SSRS een studie-opdracht of stage doen?

Op allerlei gebieden hebben we regelmatig vragen. Denk aan vragen op het gebied van sedimentsturende mechanismen, vegetatiebeheer of waterkracht, maar ook over beleid en nieuwe contractvormen. Studenten zijn altijd welkom om een open sollicitatie te doen, kijk ook op de studenten pagina. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of we op dat moment een opdracht hebben liggen. Vermeld in je sollicitatie graag hoe lang je beschikbaar bent en wat voor soort opdracht je zoekt.

Hoe kan ik meedoen?

Met een goed idee of een oplossing die past binnen de vier thema’s (zie achtergronden) kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook als jouw organisatie zich bij bestaande initatieven zoals de Biomassa Alliantie wil aansluiten, horen we graag van je via het contactformulier.

Staat uw vraag er niet bij?

NEEM CONTACT OP